Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильУкраїнська продюсерка створила музичний супровід для кампейну Nike

Його зняли в космічній стилістиці

Українська електронна продюсерка Nastya Vogan створила музичний супровід кампейну для моделі кросівок Nike Lunar Roam, який Nike і ритейлер solebox представили в грудні 2023 року. Про це пише DTF Magazine.

Долучитися до проєкту Настю запросила режисерка Анна ван де Вельде, яка знімала кампейн. За словами продюсерки, їй подобається бачення режисерки і її вміння «поєднувати дивне й сильне, а також небанально транслювати повідомлення незалежно від того, комерційна це чи виключно художня робота».

Кампейн зняли в космічній стилістиці. Він відсилає до назви моделі кросівок Lunar Roam («Місячна подорож»). За словами Nastya Vogan, у музичному супроводі вона представила футуристичне звучання, яке відтворює візуальну картинку.

«Я уявляла, як це гуляти поверхнею місяця й відчувати змінену гравітацію. Насправді немає такого місця, до якого б не могла дістатися наша уява, і музика класно продовжує це, створюючи гіперреальні звукові ландшафти», – сказала продюсерка.

Вона додала, що в неї Місяць завжди асоціювався із «самопізнанням і виходом за межі власних можливостей». 

Nike Lunar Roam – це переосмислення оригінальних бігових кросівок Lunaracer, які вперше випустили 2008 року. Оновлені Nike Lunar Roam доповнили текстильним провітрюваним верхом і додатковою підтримкою стопи збоку.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.