Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексПосилити оргазм. Що таке рідкий вібратор і як він працює

І для мастурбації, і для сексу

Посилити оргазм. Що таке рідкий вібратор і як він працює  — Секс на Wonderzine

Вібратор може бути рідким? Так, для цього є спеціальні збуджувальні гелі, які під час нанесення мають ефект пульсації та вібрації. Їх можна використовувати як і під час мастурбації – і доповнювати секс-іграшками – так і під час сексу з пенетрацією й орального сексу. Розбираємося, як працюють такі засоби та кому підійдуть.

Що це таке і як працює

Рідкий вібратор – це не дуже типовий вібратор, який, утім, має схожий ефект. Цей гель можна наносити на клітор, вульву, пеніс і навіть губи.

Здебільшого, необхідний ефект буде через 5 хвилин після нанесення. Тоді можна відчути вібрації, тепло, пощипування. Це відбувається через те, що засіб проникає в судини й активує приплив крові, пояснює Ігор Донскіх, проджект-менеджер секс-шопу INSIDE.

У своєму відгуку на рідкий вібратор авторка Cosmopolitan каже, що хоч саме вібрацій чи оргазму від засобу вона не відчула, гель має ефект теплих і приємних пощипувань, а також збільшення кількості природної змазки.

Як використовувати

Такий вібратор можна використовувати й для мастурбації, і для сексу. Для нанесення буде достатньо 1–2 крапель засобу. Якщо через 5 хвилин ви не відчули ефекту, можна додати ще трошки. Також такі гелі бувають різної інтенсивності, тому ще один варіант – спробувати найбільш інтенсивний.

У залежності від особливостей гелю, його можна наносити на клітор, слизисту вульви, голівку пеніса, губи, соски. Для різних ділянок можна знайти окремий засіб. Тому, наприклад, не варто використовувати на губах звичайний рідкий вібратор, бо він не їстівний.

«Наносити гель можна й в уже збудженому стані, і до цього. Як мінімум, треба хотіти збудитися. Можна й використати, коли взагалі немає настрою, але не впевнений, наскільки хорошим буде ефект. Краще це робити в процесі прелюдії», – розповідає Ігор Донскіх.

Як взаємодіє з презервативом і лубрикантом

«Можна його нанести й перед мастурбацією, і перед проникненням. Утім, зачекайте, поки гель вбереться в шкіру та дочекайтеся необхідного ефекту перед тим, як починати займатися мастурбацією чи сексом. Такий рідкий вібратор можна поєднувати з презервативом, оскільки він не працює як лубрикант.

Сам лубрикант можна використовувати разом із вібратором, але в невеликих кількостях, оскільки він може нейтралізує ефект. Треба дивитися індивідуально: скільки нанесли рідкого вібратора, скільки – лубриканту. Головне – дати гелю ввібратися».

Ефект може тривати від 15 до 30 хвилин, у залежності від особистої сприйнятливості до компонентів гелю та його інтенсивності. Його також можна поєднувати із секс-іграшками: вакуумним стимулятором чи вібратором. Це буде підсилювати збудження й ефект від їхнього використання.

Кому підійде такий засіб

«Такий вібратор можуть спробувати всі. У будь-якому випадку це нові відчуття для мозку, тому варто починати потрошки. Якщо нанести багато гелю й виявиться, що вам сильно дискомфортно, змити його буде складно. Тому варто бути обережним», – пояснює проджект-менеджер секс-шопу INSIDE.

Засіб не варто використовувати, якщо у вас є пошкодження шкіри на ділянках тіла, куди ви хотіли б нанести гель. Також у випадку схильності до алергічних реакцій чи високої чутливості краще показати інгредієнти засобу й узгодити його використання зі своїм лікарем.

Які бувають рідкі вібратори

«Більшість рідких вібраторів розраховані саме на дівчат. Для чоловіків є окрема подібна косметика. Наприклад, той же засіб, але без ефекту вібрації», – розповідає Ігор Донскіх.

«З мого досвіду, жіночі рідкі вібратори на мені не спрацьовували. Втім, є засоби, які можна використовувати й чоловікам, і жінкам – підсилювачі оргазму. Це дуже вигідно в парі, якщо ви плануєте використовувати його під час сексу з партнером-чоловіком».

ПІДСИЛЮВАЧ ОРГАЗМУ ORGIE HEMP!

Ціна – 920 гривень

Також є рідкі вібратори, які можна наносити на губи – їх використовують під час орального сексу, тоді обидва партнери відчувають необхідний ефект.

Рідкий вібратор Amoreane Med

Ціна – 539 гривень

Рідкий вібратор MAI Lubigel

Ціна – 639 гривень

Текст: Софія Пилипюк

Фото: rawpixel

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.