Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться тизер-трейлер стрічки «Лі» з Кейт Вінслет у головній ролі

Про військову кореспондентку й модель, яка документувала Другу світову війну для Vogue

Вийшов перший тизер-трейлер байопіку «Лі» про американську військову кореспондентку й модель Лі Міллер, яка документувала Другу світову війну для Vogue. 

Стрічку описують як дослідження «найвизначнішого десятиліття життя Лі Міллер» – періоду між 1938 і 1948 роками. За основу сценарію взяли книжку The Lives of Lee Miller, яку написав син Міллер – Ентоні Пенроуз. 

Над кіноадаптацією працювали Ліз Ханна («Мисливець за розумом»), Маріон Г’юм і Джон Коллі («Манкімен»). Стрічку поставила кінооператорка Еллен Курас («Вічне сяйво чистого розуму»), для якої це стало першою режисерською роботою.

Головну роль у фільмі зіграла Кейт Вінслет. Також там з’являються Маріон Котіяр, Джош О’Коннор, Енді Семберг, Александр Скашгорд, Андреа Райзборо.

Еллен Курас зазначила, що робота Вінслет була «основною» для фільму: «Вона була залучена в роботу над фільмом від А до Я. Від усіх досліджень до тривалих розмов про те, кого ми хочемо взяти, хто які ролі може зіграти. Кейт вивчає і знає всі свої й чужі репліки. Вона дуже добре підготувалася й продумала кожну деталь».

Що нам здалося захопливим і що Кейт дуже хотіла показати, так це її (Лі Міллер. – ред.) прагнення шукати правду й говорити про те, що сталося з усіма цими людьми. Лі Міллер була тим, хто дивився на невидиме; вона навмисно направляла камеру на людей, які не обов’язково мали голос, яких ніхто не бачив».

Прем’єра стрічки відбудеться 27 вересня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.