Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБелла Хадід запустила власний парфумерний бренд і випустила першу лінійку ароматів

Хадід каже, що прагнула зробити парфуми гендерно нейтральними

Американська супермодель Белла Хадід запустила власний парфумерний бренд Ôrəbella. Про це пише Hypebae.

До першої лінійки бренда ввійшли три аромати: квітковий Window2Soul, деревно-мускусний Salted Muse і тропічний Blooming Fire. Парфуми мають «двофазну» формулу, яка складається з двох шарів. Перший містить сніжний гриб і суміш із п’яти олій: камелії, мигдалю, оливи, жожоба й ши. Другий складається з ефірних олій і тонкого аромату. Перед нанесенням парфуми слід збовтати, щоб активувати інгредієнти.

За словами Хадід, ці аромати – це «ностальгія за враженнями», які батьки дарували їй у дитинстві. Також ідея створити власний парфумерний бренд виникла після того, як моделі діагностували хворобу Лайма – інфекційне захворювання, яке може виникнути після укусу кліща.

Хадід зазначає, що прагнула зробити парфуми гендерно нейтральними. «Для мене було важливо, щоб аромати не ділилися на жіночі й чоловічі, як я бачила в дитинстві», – сказала модель. 

Вона додала: «Я хочу, щоб люди відчували себе унікальними, коли носять його (аромати від бренда Ôrəbella. – ред.), і щоб продукт був як друга шкіра. Найкрутіше у використанні ефірних олій – це те, що ви можете змішувати всі три аромати разом і робити їх унікальними для себе. Якщо комусь не подобається, як ви пахнете, то «пішли вони».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.